Updating database maschine

Redefine: Assets/Plugins/Sirenix/Assemblies/No Editor/Sirenix. Previous: Assets/Plugins/Sirenix/Assemblies/Sirenix.

This may cause issues with incremental unit database regeneration.

Culture Info culture) (at /Users/builduser/buildslave/mono/build/mcs/class/corlib/System.

Object[] parameters) (at /Users/builduser/buildslave/mono/build/mcs/class/corlib/System.

Update () [0x000d6] in C:\Users\Lazlo\Projects\Ludiq\Bolt.

Load () [0x00037] in C:\Users\Lazlo\Projects\Ludiq\Bolt.

By the way, the Types that were previously missing and couldn't be added appear to be working now (and again, I haven't changed any of the project files or settings, I just tried to add the Types and Update Unit Options and that's about it). So although this problem kept occurring even after a few restarts, somehow the Types I tried to re-add were added after a few tries. Unit Base: Update Type Mappings() (at C:/Users/Lazlo/Projects/Ludiq/Bolt. Unit Base: Build() (at C:/Users/Lazlo/Projects/Ludiq/Bolt. Flow/Editor/Windows/Unit Options Wizard.cs:45) Object: Filename: Unit Okay Maybe its a different bug but here is how i can reproduce it.

) Ludiq.b__4() (at C:/Users/Lazlo/Projects/Ludiq/Ludiq. Core/Editor/Threading/Background Worker.cs:55) Ludiq. Background Worker: Work() (at C:/Users/Lazlo/Projects/Ludiq/Ludiq. Core/Editor/Threading/Background Worker.cs:142) System. I am not sure if this issue is related, but from the looks of it (and I am just looking at the console, so I could be wrong), I can run ) but it doesn't seem to do anything? Edit: For some reason I completely forgot to answer your questions. I'm not sure what happened that fixed it but when I posted the issue I had already tried to restart Unity a few times (the first time this problem occurred was actually right before the weekend, but I didn't have the chance to look at it properly until yesterday, which is why I haven't posted this earlier. Unit Options Wizard: Build Unit Options() (at C:/Users/Lazlo/Projects/Ludiq/Bolt.

So I clicked Build Unit Options (which also seemed to work), but that didn't fix this error either. every connection is gone and i got this error: Key Not Found Exception: The given key was not present in the dictionary.

I have a node express app with Mongo DB as database.

I want to have a file which I can run to fill in initial data to the database. I just write the mongo commands in my file and run it with: However when I deploy my app to Heroku including Mongo Lab I am not sure how to seed the data there. So is there a simple way of seeding data for Heroku Mongo Lab without writing a script?

Leave a Reply

  1. completely free dating sites nzs 13-Jan-2017 20:48

    Friday, December 22 - Trio at O'Reilly's Cure Restaurant & Bar, Scarborough ME 7-9 pm Saturday, December 23 - Don solo at Kittery Trading Post - 1-4 pm Music while you shop!